СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” организира пътуване за футболната среща за Суперкупата на България между шампиона „Лудогорец“ (Разград) и носителят на Купата на България „Берое“ (Стара Загора). Срещата е на 10 юли от 20:30 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в София.

Цената на пътуването, без включен билет за мача е 7 лева за членове на „НФК Берое“, които имат членска карта за сезон 2013/2014 и 12 лева за всички останали фенове.

Автобусите тръгват в 16:00 часа в деня на мача от кръговото на стадион „Берое“.

Записването ще се извършва от 3 юли (сряда) до 8 юли (понеделник) във фенмагазина на „Берое“ намиращ се на стадиона. Влиза се от северозападния вход през стълбите към залата с тенис масите. Работното време е всеки ден от 10:00 до 13:00 и от 13:30 до 18:30 часа.

Продължава и кампанията по подновяване на фен картите за членство в СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“ за предстоящия сезон. През тази година картите ще се продават само преди началото на сезона и ще дават повече привилегии за членовете им. Срокът е за една година.

Цената на картата е 12 лв. за един сезон. За хора, които през сезон 2012/2013 г. не са били членове на „Национален фенклуб Берое“ има допълнителна 2 лв. встъпителна такса.

Членството в „НФК Берое“ освен, че подпомага хореографията и подкрепата на феновете дават още следните привилегии:
1) 15 лв. отстъпка от цената на сезонните абонаментни карти за мачовете на стадион „Берое“;
2) Процентна отстъпка при закупуване на фенартикули от фенмагазина на “Берое”, която ще бъде уточнена при получаване на официалната екипировка на отбора и пускането и в продажба;
3) Процентна отстъпка при организираните пътувания за мачовете.

Ръководството на „Национален фенклуб Берое“ води преговори за допълнителни преференции, които да получават феновете, които ще бъдат обявявани поетапно.