От утре, 20 юни, във фенмагазина на „Берое“ на стадион „Берое“, започва продажбата на членските карти за СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“ за предстоящия сезон. През тази година картите ще се предават само преди началото на сезона и ще дават повече привилегии за членовете им. Срокът е за една година.

Цената на картата е 12 лв. за един сезон. За хора, които през сезон 2012/2013 г. не са били членове на „Национален фенклуб Берое“ има допълнителна 2 лв. встъпителна такса.

До 1 юли 2013 г. включително ще бъдат пазени номерата на картите, които членовете на НФК имаха досега. След тази дата всички невзети номера ще бъдат в свободна продажба.

Членството в „НФК Берое“ освен, че подпомага хореографията и подкрепата на феновете дават още следните привилегии:
1) 15 лв. отстъпка от цената на сезонните абонаментни карти за мачовете на стадион „Берое“;
2) Процентна отстъпка при закупуване на фенартикули от фенмагазина на “Берое”, която ще бъде уточнена при получаване на официалната екипировка на отбора и пускането и в продажба;
3) Процентна отстъпка при организираните пътувания за мачовете.

Ръководството на „Национален фенклуб Берое“ води преговори за допълнителни преференции, които да получават феновете, които ще бъдат обявявани поетапно.

На 29 юни тази година след 12:00 часа на традиционното място за това ще се състои и ежегодния събор на НФК. И през тази година консумацията е изцяло на продукти, които присъстващите донесат сами. Най-важната съставка, която всеки трябва да носи е доброто си настроение.

frontcardnfc