Детско-юношеската школа на „Берое“ обявява кастинг за деца родени през 2000 и 2001 г. Той ще се проведе на 22 юни (събота) от 10 ч. на Изкуственото игрище на комплекс „Берое“.  Децата трябва да бъдат с подходяща спортна екипировка.

Както е известно школата на зелено-белите е една от най-добрите в страната, а вече притежава и една от най-добрите бази за подготовка. От друга страна многократно ръководството на ПФК „Берое“ изрази своята категорична позиция, че има амбиции за развитие на школата и скоро представителния тим да залага и на свои кадри.

Резултатите от  всичко това бяха на лице още тази година. Сред последните големи успехи на школата са класирането на финал за Купата на БФС и завръщането в Елитната група при юношите старша възраст, 27-те поредни победи от 27 мача и достигането до четвъртфинал в Държавното първенство на „Берое“ 98,  силното представяне на набора в Елитна юношеска група до 17 години, както и успехите и участията в различни български и международни турнири.

Както е известно в началото на календарната година ПФК „Берое“ подписа партньорски договори с английския „Блекбърн Роувърс“ и португалския  „Олянензе“, според който ще бъде осъществена съвместна работа между детско-юношеските академии.