Футболистът от школата на „Берое“ Ивелин Илиев влезе като резерва в 64-ата минута при загубата с 2:0 на България U17 срещу Грузия U17 във втори мач от група „В“ на турнира за Каспийската купа в столицата на Азербайджан – Баку. Другият бероец в състава – ватарят Михаил Михайлов – остана резерва в мача.

Само в рамките на минута между 52-ата и 53-ата Грузия отбеляза си двете попадения в мача чрез голове на Костелиани и Беридзе.

Преди два дни Илиев и Михайлов играха през второто полувреме при победата с 13:0 на България U17 срещу Казахстан U17 в първи мач от групата. Ивелин Илиев вкара и едно от попаденията в срещата.

След загубата днес младите лъвчета заеха второ място в групата си и утре от 17:00 часа на Далга Арена в Баку ще се изправят срещу връстниците си от САЩ, които победиха с 11:0 Киргизистан, но днес загубиха с 2:1 от домакина Азербайджан. Ако спечелят срещата възпитаниците на Петър Пенчев ще спорят за 5-6 място на 4 юни, вторник, от 17:00 часа на стадион “Байил”.

Михаил Михайлов е роден на 16 юни 1997 година в Стара Загора. Висок е 185 см и тежи 71 кг. Започва футболната си кариера в школата на “Траяна” (Стара Загора), след което преминава за кратко в “Славия”. След това талантливият вратар се връща в родния град в “Берое”. От повече от година се подготвя с първия отбор и е неизменна част от отбора състезаващ се в Елитната група до 17 години.

За първи път в плановете на Петър Пенчев попадна друг футболист на старозагорци – Ивелин Илиев. Той е роден на 8 август 1997 година в Казанлък. Висок е 170 см и тежи 65 кг. Започва в школата на “Розова долина”, след което развива качествата си в града на липите. Илиев играе в Областната група за юноши младша възраст под ръководството на Атанас Димитров. В последния месец талантливият футболист се представя силно и за юношите старша възраст в Зона “Стара Загора” под ръководството на Господин Мирчев.