След загубата от ЦСКА с 0:1 разговаряхме със стража на домакините Иван Караджов. Той сподели очакванията си от изминалите срещи.

 

– Как видя мача?
– Излязохме за победа. Заспахме накрая и ни вкараха гол и мачът свърши. Нищо.

– Имаше ли умора във вас?
– Не се ли виждаше? Нормално е. Преди 2 дни играхме 120 минути. От три месеца играем сряда-събота. Но няма проблеми. Мачовете свършват. Има още два мача и се надяваме да минат без проблем, без контузии, защото това не е хубаво. Момчетата да изкарат целия сезон и тук да се контузят. Това са глупости.

– Вероятно и топлото време повлия?
– Не знам кой ги прави тези мачове. Искат да слагаме осветление и да създаваме условия, а играем в 3 часа. Сигурно на вас ви е топло, а камо ли да дойдете долу на терена и да видите как е.

– Къде сгреши „Берое“ днес?
– Никъде. Едно заспиване и мачът свърши. Не вкарахме.

– Вече мислите ли за европейските турнири?
– Не. Има още два мача, които трябва да изиграем по същия начин както до момента. Няма смисъл да се отпускаме сега накрая. Да минат тези два мача и почивката и ще видим.

– Имаше ли някакви сантименти за теб в този мач предвид това, че си юноша на „армейците“. По-специален ли беше този мач за теб?
– Не мога да кажа, че е по-специален. Там съм израстнал. Подали са ми ръка. Там съм ял хляб. Сега съм в „Берое“. Тук ме посрещнаха по същия начин, за което много им благодаря и се надявам да вървим напред и да имаме успехи.

В интервюто са използвани въпроси и на други медии.