След края на срещата между „Берое“ и ЦСКА, завършила със загуба за 0:1 за „заралии“, разговаряхме с португалското крило Давид Каядо, който бе любезен да отдели време да говори пред нашата камера.

 

– Коментарът ти за днешната среща?
– Бяхме малко изморени, но се получи добър мач. Само преди три дни играхме 2-часов финал, изпълнен с много емоции и за щастие спечелен. Днес също искахме да спечелим, но не успяхме. Играхме по-слабо физически и загубихме.

– Няколко думи за сряда вечер, когато вдигнахте купата?
– Направихме добър мач, който бе не само за феновете на Берое, но и за тези на „Левски“ и за цяла България. Това бе важно за нас. Бяхме по-добрият отбор и заслужено спечелихме. Победата е за нас, за всички фенове и за целия град. Доволни сме.

– Какво е състоянието след травмата, която получи срещу „Левски“?
– Възстановявам се и съм по-добре. Досега не бях получавал контузия там. Имам страх да влизам в единоборства. Минаха едва 3 дни от този удар, но се възстановявам.

– Очакванията ти от последните две срещи за шампионата? За какво се бори Берое?
– Борим се за себе си. В следващите две срещи трябва да подходим както във всички досега. Способни сме да спечелим още 6 точки към актива си. Това е най-важното. Винаги играем за феновете.