Всички фенове на „Берое“ ще могат да видят отново спечелената преди броени дни Купа на България в неделя, когато трофеят ще бъде изложен в Музея на стадиона. Още от сутринта преди двубоя с ЦСКА купата ще заеме своето запазено място до титлата от 1986 г. и Купата на България от 2010 г. Преди началото на срещата от XXVIII кръг на  News 7 футболно първенство са подготвени и други изненади за „зелено-белите“ фенове.

Ръководството на ПФК „Берое“ прави и поредния си жест към привържениците до 18 г. и над 60 г., които ще влизат на стадиона срещу символичната сума от 0.10 лв. (десет стотинки), след представяне на съответен документ. Тези билети могат да бъдат закупени единствено преди мача от ст. „Берое“.

За двубоя в неделя е организирана и предварителна продажба на билети от 5 лв., която  стартира от утре и ще могат да бъдат закупени от клубния офис на ул. Георги Кюмюрев 10 (работно време: 8:30 – 17:30 часа), във фенмагазина към музея на ст.“Берое“ (работно време: 10:00 – 18:00 часа) и във фенмагазина на ул. „Сава Силов“ 49 (работно време: 10:30 – 18:00 часа). В деня на мача с ЦСКА касите на стадиона ще отворят от 12:00 часа. Срещата е с начален час 15:45 часа.

Също в неделя в продажба във фенмагазина на стадион „Берое“ ще бъдат пуснати в продажба и специалните тениски по повод спечелването на Купата на България.