Нападателят Елио Мартинс стана голмайстор в турнира за Купата на България със седем попадения. Два от головете той вкара във финала. След срещата играчът говори пред медиите. Вижте какво сподели той:

 

– Първи трофей с „Берое“ в България. Какво е усещането?
– Вече имам три титли в Португалия. Това е четвъртата. Много съм щастлив. Винаги съм вярвал, че ще стигнем до тук. Още като дойдох за първи път тук. Вкарвал съм доста голове, но това, което ме радва най-много, е, че вдигнах Купата. Тези прекрасни привърженици винаги са вярвали в нас дори и в такъв труден мач като с „Левски“. Стана труден мач, спектакъл. Заслужавахме победата. Честитя на всички нас и искам да благодаря на всички привърженици, които ни помогнаха да постигнем тази заветна цел. Да не забравя и моето семейство. Още един път много благодаря на тази прекрасна публика.

– Получи целувки от твоя съотборник Алберто Лоузйеро за головете. В края на мача притеснихте ли се от това 3:3?
– Това е вярно. Бях притеснен, че не можех вече да помагам в този тежък момент. „Левски“ е силен отбор. Исках много да вдигна тази Купа. Накрая всичко е още по-сладко. Когато дойдох в България, казах на моите съотборници, че ще вдигнем Купата.

– Достатъчно силен ли е отборът на „Берое“ за евротурнирите?
– Първо ще починем. Имаме още три мача. Нека да свършат. Успяхме, защото мислим мач за мач. Видяхте, че победихме миналата седмица и „Литекс“. След това ще мислим за евротурнири.

В интервюто са използвани въпроси на други медии.