След края на срещата с „Пирин“ (Гоце Делчев) пред клубната телевизия застана Владимир Зафиров. Предлагаме ви мнението на бранителя след нулевото равенство.

 

– Влади, как видя двубоя отвътре?
– Двубоят беше доста тежък. Предвид времето – високи температури, а и теренът не беше в добро състояние, не успяхме да покажем по-добро качество на играта и се получи повече борба. В края на мача имахме две чисти положения и можехме да си тръгнем с трите точки, но за жалост не успяхме да вкараме и завършихме наравно, което също не е лошо.

– Ти си част от защитната формация. „Берое“ отново игра много добре в защита и не допусна попадение. Какво е мнението ти за играта на отбора в защита като цяло?
– Радостно е, че в пореден мач не допускаме гол. Не само аз като защитник, а и целият отбор много добре се защитаваме, когато трябва да играем дефанзивно. Когато играем офанзивно, създаваме положения. Смятам, че тактически отборът играе много грамотно.

– „Берое“ и днес показа, че играе феърплей, не прави никакви сметки и услуги на никого. Въпреки че излязохте с момчета, които по-рядко попадат в титулярния състав, „Берое“ игра своята игра и „не пусна“ на „Пирин“…
– Ние за това сме 25 равностойни момчета, няма значение кой ще влезе, кой е играл по-малко и повече. Всички сме равностойни футболисти и всеки, когато влезе на терена, може да помогне. За това и ние си играехме нашата игра, не допуснахме гол и малко не ни достигна да спечелим победата.

– Във вторник „Берое“ ще играе с още един състав, който има нужди от точки за оставането си в групата. Очакванията ти?
– Нас не ни интересуват другите отбори – кой за какво се бори. Знаете, че ние всеки мач играем за победа и следващият мач ще е така, още повече, че играем вкъщи и ще искаме да зарадваме всички наши фенове.