Защитникът Владимир Зафиров застана пред камерата на клубната телевизия, за да коментира предстоящия мач на тима срещу „Пирин“ (Гоце Делчев). Представяме мнението му преди срещата:

 

– Влади, 14-и пореден мач в официални срещи и само една загуба. Как ще коментираш тази поредица и играта на „Берое“?
– По-добре от това не може и да бъде. Толкова победи! Отдавам го на това, че сме се подготвили много добре и успяваме във всеки мач да се представим на ниво. Играем доста добър футбол за нашето първенство.

– За трети път в рамките на тези 14 мача се изправяте срещу „Пирин“ (Гоце Делчев), като броим мачовете за Купата. Познавате ли се с отбора на „Пирин“ и какъв мач очакваш?
– Познаваме се с тях, предвид това, че вече доста мачове изиграхме с тях. Очаквам труден мач. Те са показали, че играят доста борбен и силов футбол. Не смятам, че имат кой знае какви стойности. Не играят най-добрия футбол, но пък са доста борбени. Имат дух, който показаха и у дома играят доста стабилно. Предполагам, че ще стане тежък мач, но ние отиваме за победа.

– Мачът е точно преди Великден. Предпразнично ли е настроението или сте съсредоточени за мача?
– Нашата професия е такава, че ние по време на всички празници или тренираме, или играем мачове. Нашето мислене е за футбол и победа.

– В края пожеланията ти към всички фенове за светлия християнски празник?
– Пожеланията ми са да изкарат приятно празниците. Седем дни са почивни. Нека се насладят и на мача, който ще играем. Дай Боже да ги зарадваме и им желая приятна почивка!