Треньорът на вратарите в „Берое“ Армен Амбарцумян говори пред клубната телевизия преди предстоящото гостуване на „зелено-белите“ на „Пирин“ (Гоце Делчев). Вижте какво сподели той:

 

– Армандо, 14-и официален мач от началото на годината – само една загуба. Коментарът ти за това?
– Невероятно нещо е това, което се случва с „Берое“. За съжаление то е зад гърба ни. В момента ни предстоят нови предизвикателства. Готвим се за тях и всичко си върви по план.

– Трети мач с „Пирин“ (Гоце Делчев) през пролетта, като броим и двата за Купата. Как очакваш да се развие утре мачът?
– Не мисля, че ще бъде нещо по-различно от изминалите два мача. Запознати сме с играта на „Пирин“ (Гоце Делчев). Осъзнаваме, че за тях това е важен домакински мач, с който искат да подпечатат оставането си в „А“ група, но както стана ясно досега, труден отбор сме и няма да се дадем лесно.

– Предстоят и великденски празници. Очакваш ли предпразнично настроение във футболистите на „Берое“ или ще са съсредоточени за мача?
– Концентрирани са изцяло за първенството. За Купата знаете, че ни предстои финал. Всички мисли са ни върху следващите мачове.

– Настроението в отбора и треньорския щаб какво е?
– Мога да кажа, че след толкова победи това не е нужно да се коментира. Всичко е нормално, обстановката е чудесна. Имаме интелигентни и зрели футболисти, с които е много лесно да се работи.

– Има ли хора, които със сигурност пропускат заради травми и какво е състоянието на Венци Христов?
– Да, той със сигурност ще пропусне мача. Доколкото знам, контузията му не е тежка и ще може да се възстанови за предстоящите мачове.

– Пожеланието ти към феновете на „Берое“ за предстоящите празници?
– Голям християнски празник. Весело посрещане. За феновете – очакваме много тяхната подкрепа, най-вече за финала и да дойдат да напълнят стадиона и да ни подкрепят. Успех!