Пламен Крумов асистира за гола в срещата със „Славия“ в 87-ата минута. След мача той говори пред медиите и пред микрофона на beroe.tv. Вижте какво сподели той:

 

– Пацо, как видя срещата?
– Доста труден мач, изпълнен с доста напрежение. Цената на успеха я знаеха и двата отбора и играеха доста предпазливо. Мисля, че съвсем заслужено спечелихме. Дори трябваше да решим мача още в София, когато изпуснахме две-три, да не кажа четири, стопроцентови положения и да си направим мача по-лек, но има Господ – отиваме на финал и каквото стане.

– Какво мислиш за отбора на „Левски“?
– Всеки знае кой е отборът на „Левски“. Гранд на България. Играхме на „Герена“, паднахме 2:0. Там също имахме три-четири положения. Ако бяхме реализирали, нещата щяха да са доста по-изравнени. Но все пак е един мач – отиваме и играем за победа.

– Допринесе с асистенция за днешната среща…
– Ако не бях аз, щеше да е някой друг. Това е положението. Радвам се, че вече пореден мач целя Жоро по главата и крака и се надявам така да продължава.

– Остава ли първенството на заден план?
– Не. Абсурд! Заминаваме утре за Бургас. Имаме мач с „Черноморец“. Това е много важен мач. Ние играем във всеки мач за победа. Откакто сме се събрали в този екип, сме се разбрали с момчетата и треньора да играем всеки мач за победа, да даваме максимума от себе си, да растем нагоре и да побеждаваме.

– Какво ви каза Петър Хубчев веднага след мача?
– Честно казано, не успях да чуя нищо. Беше доста шумно в съблекалнята. Много се радвахме. Ще има време да говорим и с него, ще има време и да празнуваме, но все пак с мярка. Предстои много важен мач в Бургас.

– Венци Стефанов влезе във вашата съблекалня, поздрави ви, изпратихте го с аплодисменти, очаквахте ли подобно нещо?
– Аз лично не очаквах. Поради простата причина, че този човек, г-н Стефанов, само преди няколко седмици каза, че ние играем измекярски футбол. Все пак чест му правя за това, че намери сили да ни поздрави.

– Коментирахте ли къде ще бъде финалът и имате ли вие някакви претенции?
– Не, ние нямаме никакви претенции. Където кажат – там ще играем. Отиваме и играем за победа.