Вратарят Иван Караджов традиционно застана пред микрофона на beroe.bg след мача със „Славия“ и говори пред медиите. Вижте какво сподели той:

 

– Пожела си на 15 май да си на едно място?
– Да, и то се случи. Аз само искам да попитам един въпрос. Не знам дали има български футболист да е играл три поредни финала?

– Отново ще играеш срещу „Левски“…
– Супер.

– Това стимул ли е за теб? Знаем в „Локомотив“ (Пловдив) с какви фланелки играеше в тези мачове.
– Стимул е. След като съм израстнал в другия отбор, няма как да не е стимул. Ще се порадваме сега малко и после ще мислим за този мач.

– На кого би посветил тази победа?
– Първо – на целия отбор вътре:  момчетата, треньорите и всички останали, защото се старахме много да го постигнем това нещо. След това на тези тук, които чакат навън, които бяха в София, които днес малко изстрадаха до края, но се радваме, че победихме.

– Сподели, че за трета поредна година ще играеш на финал. Какво е чувството от това да си на финал на такъв голям турнир и какво би посъветвал играчите на „Берое“, които не са играли досега?
– Има момчета, които са играли 2010 г. Хубаво е чувството – надявам се този път да спечелим, да не стане като с „Локо“ (София) и „Лудогорец“ и да загубим толкова нещастно.