Финалът при юношите старша възраст между „Берое“ 95 и „Левски“ 95 ще се играе идният понеделник, 29.04., от 15:00 часа на стадиона на спортната база „Евроколеж“ в село Оризари, Пловдивско. Мачът ще бъде предаван на живо от beroe.tv в официалния сайт на „Берое“ от този линк

Спортен комплекс „Евроколеж“ е създаден за нуждите на спортното образование в Европейски колеж по икономика и управление, гр. Пловдив. Базата се използва целогодишно като спортно-тренировъчен комплекс на Студетското физкултурно дружество „Евроколеж“ и неговият студентски футболен отбор, който участва и в „А“ областна футбола група Пловдив, както и от секциите по женски футбол, аеробика, футзал, баскетбол, волейбол, хандбал, бадмингтон и др.

Откритият футболен стадион с размери 100 на 70 метра притежава трибуна за 500 седящи места и кабинки за състезателите и треньорите, както и изкуствено осветление.

„Берое“ 95 достигна до финала след пет победи без да допусне гол. Това е и единственият отбор в турнира, на когото досега не е отбелязвано попадение. Възпитаниците на Господин Мирчев стартираха надпреварата с победа 3:0 над „Стара Загора“ 95 (Венцислав Иванов 27′(д), Ивелин Монев 38′ и Пламен Тенев 51′). В следващия кръг „зелено-белите“ разбиха „Сливен“ 95 със 7:0 (Венцислав Иванов 15′, Ангел Костов 28′,  Венцислав Иванов 36′, Венцислав Иванов 39′, Ангел Костов 41′, Светлин Симеонов 72′ и  Михаел Лалев 76’). На 1/8-финалите беройци записаха нова убедителна победа, този път над „Добруджа“ 95 (Добрич) с 5:0 (Пламен Тенев 18′,  Венцислав Иванов 24′, Никола Грозданов 40′, Ивелин Монев 75′ и Александър Манолов 80′). На четвъртфиналите „Берое“ 95 вкара четири безответни гола на „Видима-Раковски“ (Ивелин Монев 18′, Венцислав Иванов 25′, Адриян Галинов 49′ и Венцислав Иванов 66′) и се класира сред четирите най-добри отбора. В полуфинала „заралии“ се наложиха над силния отбор на „Литекс“, който е водач в Елитната юношеска група при старшата възраст, с 5:3 при изпълнение на дузпи.

„Левски“ стигна до финала след победи над „Академик“ (София), „Евроколеж“ (Пловдив) и „Локомотив“ (Пловдив).