След края на мача между „Берое“ и „Черно море“, спечелен с 1:0 от „зелено-белите“ пред камерата на beroe.tv на пистата застана защитникът Владимир Зафиров. Ето какво сподели той за мача, очакванията си за предстоящия сблъсък със „Славия“ и амбициите на клуба.

– Влади, как видя мача?
– Много труден мач. „Черно море“ са стойностен отбор и много ни затрудниха. Благодарение на това, че вкарахме ранен гол и успяхме да го задържим се дължи победата. Поздравявам всички момчета, които се стараха и подкрепяха и феновете за тази победа.

– Само минимален аванс над „моряците“. Съжалявате ли, че не успяхме да постигнете един много по-убедителен резултат?
– Ами да. Можеше наистина второто полувреме, когато ги хванахме на контраатаки при 4-5 положения, от които можеше да отбележим повече голове, но победата си е победа. Няма значение 1:0 или повече.

– През първото полувреме около 10-ата минута имаше спорна ситуация в наказателното поле. Визирам неотсъдена дузпа срещу Амир Саюд. Как видя ситуацията и имаше ли дузпа?
– За мен, от това, което аз видях в ситуацията е дузпа. Щом съдията е решил, че няма – нека му се доверим.

– Предстои среща-реванш срещу „Славия“ в четвъртък пак на стадион „Берое“. Какви са ти очакванията?
– Очакванията ми са за победа и да продължим на финал. Да отстраним и „Славия“. Дай Боже!

– До къде се простират амбициите на клуба?
– Амбициите според това, което показваме са за високи цели. Ако стигнем до финала, можем да го спечелим. Засега това са амбициите, които се надявам да ги постигнем.

– В първенството „Черноморец“ е един от опонентите, които могат да бъдат атакувани директно. Способен ли е „Берое“ да завърши на 6-о или 7-о място?
– Аз, честно казано не виждам разлика в първенството между 6-0 или 7-о място. Играем мач за мач и Дай Боже така да продължаваме да побеждаваме. Времето ще покаже дали да ги настигнем. Нека видим какво ще се случи в бъдеще. Тогава ще говорим.