На 15 април, понеделник, ПФК „Славия“ определи цена от 10 лв. на билетите за привържениците на „Берое“ за полуфиналния мач между двата отбора, който ще се играе в четвъртък (18 април) от 15:30 ч. в София. Пропуските ще бъдат продавани предварително в Стара Загора във вторник и сряда във фенмагазина на ул. „Сава Силов“ 49. Билети ще бъдат продавани и в София в деня на мача на касата за гостуващи фенове на стадиона в квартал „Овча купел“.

СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“ организира и пътуване за срещата, като цената на екскурзията без включен билет за мача е 5 лева за членове на „НФК Берое“ и 8 лева за всички останали фенове.

Тръгването ще бъде в 10:00 часа на 18.04.2013 г. от Кръговото на стадион “Берое”. Записването ще се извършва до сряда, 17.04.2013 г. във фенмагазина на „Берое“.

В последните дни ръководството, спортно-техническият щаб и футболистите  на ПФК „Берое“, както и хората от СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“, нееднократно призоваха всички фенове на „зелено-белите“ да дойдат в София и подкрепят отбора в този важен двубой. Вярваме, че в четвъртък това ще се случи и в София ще има зелена инвазия!

Напред беройци!