Попаденията на Венцислав Христов и Георги Андонов във вратата на „Ботев“ попаднаха сред номинациите за гол на XXI кръг в класацията, организирана от News7 – телевизията, която излъчва две от срещите от футболното първенство всяка седмица и е основен спонсор на състезанието.

С головете на Венцислав Христов в 4-ата и на Георги Андонов в 15-ата минута „Берое“ практически реши изхода от мача в своя полза.

Всеки бероец има право да гласува веднъж в анкетата и да подкрепи попадението, което му е харесало най-много. Освен двамата беройци с номинации са Георги Илиев („Черно море“), Емил Грозев („Литекс“) и Вандер Виейра („Ботев“).

Гласуването става в сайта agrupa.news7.bg и се намира под текста на тази новина.

Освен номинацията за гол на кръга Венцислав Христов стана и първият бероец, който попадна в тройката на най-добрите играчи за кръга. В тази класация се взимат предвид гласовете на спортните отдели на 15 медии, които отразяват целенасочено българския спорт. Христов остана на трета позиция с актив от 45 точки. На първо място се класира Георги Миланов от „Литекс“ с 55 точки, а вратарят на „Пирин“ (Гоце Делчев) зае втората позиция в класацията с три точки повече от Венци Христов.

Подкрепете беройските номинации за гол на кръга от тук.