Давид Каядо изигра първи пълни 90 минути след завръщането си от контузия. След края на срещата футболистът застана специално пред камерата на клубната телевизия, за да сподели впечатленията си от мача и феновете. Ето какво каза той:

 

– Давид, как видя срещата и доволен ли си от нея?
– Да, много съм доволен. Беше специален мач за нас и феновете. Играхме много добре. Направихме много силен мач. Бяхме сплотени, спечелихме и това е много добре за нас.

– Какво видя от ситуацията, когато Лоузейро беше изгонен в последните минути?
– Това е част от футбола. Готови сме за това. Не беше добре за нас, че загубихме човек. Мисля, че накрая се справихме добре. Бяхме сплотени, имаше малко страх да не получим втори гол, но в края беше много добре.

– Предстоят срещи за Купата срещу „Славия“, а преди това срещу „Монтана“. Какви са ти очакванията?
– Сега имаме три дни до мача с „Монтана“, трябва да починем добре сега, а след това да мислим за тези мачове. Мисля, че ще бъдат два много трудни мача. Но както и казах през седмицата – отиваме, за да спечелим всеки мач. И срещу „Монтана“, и при следващия мач срещу „Славия“ ще направим всичко, за да спечелим, и мисля, че можем да постигнем добри резултати – това са трите точки в Монтана и победа срещу „Славия“.

– Какви са впечатленията от днешната хореография и хареса ли ти?
– За нас е много хубаво, когато излезем на терена, да видим такава подкрепа. И нашите фенове, и тези на „Ботев“ бяха тук и направиха добра атмосфера. Това е футболът – да излезеш на терена и да видиш тези хора. Мисля, че това ни помогна много да направим 2:0 в първите минути.