Председателят на Съвета на Директорите на „Берое“ и изпълнителен директор на клуба Боян Боев говори специално за beroe.bg след мача срещу „Ботев“. Ето какво сподели той:

 

– Г-н Боев, как видяхте днешната среща, доволен ли сте от нея?
– Аз разбор няма да правя, това е работа на Петьо Хубчев, но аз съм доволен от резултата, от играта, от себераздаването, както и всички хора, които са дошли на стадиона, са останали доволни. Хубава битка, хубав двубой, хубава победа, още по-добре.

– До момента отборът има само една загуба в шампионата, две равенства и доста повече победи. Как ще коментирате формата на отбора и доволен ли сте от отбора?
– За мен, да. Чисто спортно-технически няма да правя разбори или анализи. Тази година направихме много добра физическа подготовка, макар и в България и в Стара Загора. Петьо Хубчев и неговия екип си свърши много добре работата, макар и в България и в Стара Загора. Това са резултатите, които виждаме в момента.

– Днес феновете на „Берое“ организираха страхотна хореография в подкрепа на футболистите. Няколко думи за тях и пожелания към тях съответно?
– Ще започна отзад напред. Пожеланията са винаги с работата си да им доставяме удоволствие целият отбор и целият клуб като цяло. Той не работи за нас, за мен или вас. Това ни е идеята – да ги радваме с игра и организация. Хореографията беше номер едно – нямам думи.

– През следващата седмица „Берое“ се изправя срещу „Славия“ в полуфинал за Купата на България. До къде се простират амбициите на тима и способен ли е отборът да вземе Купата?
– Аз го казах още преди 6 месеца – това ни беше основната цел след като стана ясно, че в първенството не можем да се борим за нещо повече. Идеята е да направим всичко възможо да се класираме на финала и дай Боже да имаме късмет и да спечелим купата.

– Да разбираме, че Купата е приоритет за Вас?
– Аз не подлагам на съмнение нещо друго. Купата е приоритет определено.