Уважаеми беройци, уведомяваме ви, че поради изисквания на полицията ще има промяна в организацията за вход и изход на стадиона преди и след двубоя с „Ботев“.

За влизане на стадиона имайте предвид, че западната дъга на пътя от колелото до тренировъчния комплекс ще бъде затворена ИЗЦЯЛО за автомобили със старозагорска регистрация и фенове на „Берое“, които отиват към стадиона пеша. Това важи и за изтеглянето от стадиона след края на срещата.

Достъпът до служебния паркинг ще става през източната дъга (от кръговото движение т.н. „обръщало“ в дясно) до самия паркинг. На паркингът се допускат само автомобили с пропуск, който ще бъде изискван до входа за хора в неравностойно положение. Забранено е паркирането на автомобили по източната дъга.

Западният вход /през стълбите за залата с тенис масите/, както и този до него също ще бъдат отворени преди срещата, но достъпът до тях ще бъде по горния план – от изток. След края на мача обаче, двата подстъпа ще бъдат ЗАТВОРЕНИ изцяло. Изтеглянето от стадиона ще става през всички останали изходи, като най-удобен за достигане до паркинга е този за хора в неравностойно положение, който се намира на североизточния ъгъл на стадиона.

След мача ще бъде затворена цялата западна част от кръговото движение и няма да бъдат допускани фенове на „Берое“ докато гостуващата агитка не напусне града. Живущите в западната част на града нека се изтеглят по ул. „Майор Кавалджиев“ по посока централната част. Препоръчително е избягването на паркирането в тази зона, тъй като достъпът до автомобили паркирани там ще е възможен едва след напускането на гостуващите фенове.

Всички останали входове – двата южни, източен /голямата врата за пожарна и линейка/, както и входът за хора в неравностойно положение ще бъдат отворени, както при всички мачове досега.

ПФК „Берое“ се извинява предварително за причиненото неудобство, но най-важна е сигурността на всички зрители. Изискванията за охрана и гарантиране на сигурността на стадиона са категорични.

Надяваме се, че утре ще подкрепите отново любимия отбор в изключително важния двубой с „Ботев“ и след неговия край ще се поздравим с желаната от всички победа.