След края на мача с „Левски“ защитникът Владимир Зафиров изрази съжалението си от загубата на отбора и я определи като незаслужена. Вижте какво каза той:

 

– Влади, първа загуба. Коментарът ти?
– Да, първа загуба. Не смятам, че я заслужавахме и то срещу отбора на „Левски“. Бяхме мотивирани да покажем най-доброто от себе си. Може би първите 20 минути загубихме този мач, а след това мисля, че надиграхме отбора на „Левски“. Второто полувреме бих казал, че много по-добре от тях стояхме и само можем да съжаляваме, че не взехме поне точка.

– Искаш ли да коментираш съдията в двубоя?
– Не, не искам да го коментирам.

– Предстоят трудни мачове пред отбора преди първия мач със „Славия“. Мотивацията?
– Всеки мач е труден. Играем всеки мач за победа. Знаете, че следва мач с „Ботев“ (Пловдив). Да, труден е, но се надявам, че ще победим у дома. Всеки мач за нас е финал. Липсват ни точки все още, но се надявам да се представяме на ниво и да побеждаваме.

– Пореден мач сряда-събота. Физически как сте?
– Физически нямаме проблеми. Виждате, че този мач и физически стояхме по-добре от отбора на „Левски“. Това не е тема за размисъл в нашия отбор дали сме добре физически или не. Играем за победа всеки мач – това е.

– Днес Вили Вуцов беше тук и изгледа двубоя. Изправяте се за Купата срещу „Славия“. Какво очаквате срещу тима на „белите“?
– Афиширали сме, че гоним Купата. Дай Боже да постигнем нещо и да играем добре у дома. Победихме „Славия“ преди два мача. Дай Боже да се представим добре и да ги отстраним и да се класираме на финала. Засега това ни е целта.

– Ще успеете ли да объркате сметките и на „Ботев“ (Пловдив), които се борят за участие в Европа? Те показват добър футбол…
– Искрено се надявам нашият отбор да победи. Не ни интересува другите отбори какви цели имат и какви сметки си правят. Играем за победа и няма значение кой е съперникът и дали у дома или навън. Ще се хвърлим срещу „Ботев“ за победа.