Старши-треньорът на „Берое“ Петър Хубчев обясни на пресконференцията след загубата от „Левски“ с 2:0, че, както и да играе отборът му, е нямало кой да позволи на „зелено-белите“ да спечелят мача. Вижте какво каза още той:

 

„Започнахме с прекалено голям респект. Не бих казал уплашени. В по-голямата част от мача се представихме достойно. Повече не искам да казвам нищо“ – обобщи Хубчев мача.

След като журналистите настояха да коментира отменения гол за „Берое“ треньорът избухна: „Аз в тази връзка намирам такива пресконференции за излишни. Кого заблуждаваме и за какво си говорим тук. Аз съм убеден и го казвам пред 20 камери тук, че нямаше кой на нас да ни позволи да вземем тук нещо, както и да се представим. Най-голямата ми мъка е за отбора и за феновете, които пътуват с този отбор и го поддържат, и за цялата организация, която е в Стара Загора около футбола. За съжаление не четирима, а 40 съдии да накажат, ще са малко. За първи път си позволявам. Знам какъв ще е отзвукът след тези думи, но намирам всичко друго за излишно.“