Класацията „Футболист на феновете“ се завръща. И през този полусезон всеки месец привържениците на „Берое“ ще могат да изберат своя любимец, който ще получи специален подарък от сайта на „Берое“ за спечелването на сърцата на феновете.

Футболист на феновете

За да гласувате само трябва да влезете в главната страница на beroe.bg. В зоната под новините веднага ще видите анкетния лист. В него са посочени имената на всички номинирани футболисти. За да е валиден гласът, всеки участник трябва да избере 5 футболисти от номинираните, които според него са се представили най-добре за съответния месец. За посочения на първо място в съответния анкетен лист се полагат 5 точки, за второ – 4, за трето – 3, за четвърто – 2 и за пето място – 1 точка.

За март са номинирани 13 футболисти на „Берое“. Това са всички играчи, които са записали сборно 90 или повече минути през изминалия месец.

През март „Берое“ изигра 6 официални срещи. Сезонът започна с нулево реми във Враца срещу местния „Ботев“. Последва 0:0 и у дома, но срещу шампиона „Лудогорец“. На 13 март „Берое“ се наложи с 1:0 над „Пирин“ (Гоце Делчев) в мач от четвъртфиналите на турнира за Купата на България. Единствения гол в мача вкара Елио Мартинс. Три дни по-късно в Сливен с голове на новите попълнения Пламен Крумов и Венцислав Христов „Берое“ победи с 2:0 „Етър“. На 21 март „Берое“ изигра контрола с „Любимец“, завършила 0:0, а на 30 март „зелено-белите“ се наложиха над „Славия“ с 2:1 с попадения на Георги Андонов и Венцислав Христов.