Преди мача с „Левски“ екип на клубната телевизия на „Берое“ се срещна с Давид Каядо. Португалецът се завърна преди седмица в Града на липите, поетите и правите улици, след като премина успешно възстановяване от контузия в родината си. Вижте какво сподели той пред камерата на beroe.bg:

 

– Давид, първо няколко думи за възстановяването ти?
– Преди 4 дни стана един месец, откакто не съм тренирал. Сега започнах отново от тази седмица. Всичко върви доста добре. Макар и по-бавно, всичко е наред. Готов съм на 60-70%, за да играя.

– Идва мач с „Левски“…
– Това ще е един много труден мач. Те са добър отбор, но ние сме в много добра форма в момента. С набраните сили и подкрепата на феновете мисля, че можем да постигнем добър резултат в София, а добър резултат за мен означава трите точки.

– Освен мача с „Левски“ идват и още доста трудни срещи, включително тази срещу „Славия“ за Купата на България. Какво е мнението ти за жребия?
– Това, да има трудни мачове, винаги е добре, защото ние сме добър отбор. Можем да играем добре срещу силни отбори. По-трудните мачове за нас са срещу отборите, които не играят толкова добре, но играят много прибрано. Когато играем срещу „Левски“, „Ботев“ или „Славия“ за нас е по-добре, защото можем да играем нашата игра. Ще бъдат трудни мачове, но вярвам, че можем да спечелим.

– Няколко думи за феновете…
– За тях всеки път мога да кажа същото – винаги ни подкрепят във всички мачове. Това е много важно за отбора. Чувстваме се много добре за това, че са винаги с нас. В София искаме отново да дойдат и да ни подкрепят, за да победим в мача.

– Кога ще те видим отново в игра?
– Мисля, че това е въпрос за треньора. Сега започвам да тренирам. Ако треньорът иска, съм готов да играя.

IMG_7246