Нападателят Елио Мартинс направи много силен мач срещу „Пирин“ (Гоце Делчев) в първата среща. При отсъствието на наказания за срещата Венцислав Христов, Мартинс отново ще трябва да вземе инициативата в атака в свои ръце. Преди срещата той говори пред клубната телевизия. Ето какво каза:

 

– Елио, какви са впечатленията ти от мачовете до момента през полусезона?
– Мисля, че отборът е в добра форма. Най-важното е, че отборът мисли еднакво, обединени сме. Концентрирани сме и знаем какво искаме и каква ни е целта  В този момент искам да благодаря на феновете, че винаги стоят зад отбора и го показват в най-силната си светлина. На добър път сме. Правилната посока сме хванали. Очаквам, че във всички мачове до края ще продължим в този дух и постигнем нашите цели.

– Ще бъде ли достатъчен твоят гол от първата среща?
– Аз съм винаги настроен положително и мисля, че след утрешния мач ще се класираме напред и ще вземем дори купата. Няма да бъде никак лек мач. Знаем това, но всички сме концентрирани и мотивирани. Отиваме за победа, а не за равен.

– Какви са личните ти амбиции до края на сезона?
– Да гарантираме първо нашето оставане в групата, колкото е възможно по-бързо. После ми се иска да мислим и за Лига Европа. Знаем, че в този момент е много трудно да се постигне това, но най-важното е, че целият отбор е сплотен и искаме до края да печелим по три точки във всеки двубой.