Преди реванша от четвъртфиналите за Купата на България срещу „Пирин“ (Гоце Делчев) клубната телевизия говори с кондиционния треньор Пламен Липенски. Вижте какво каза той:

 

– Г-н Липенски, три дни след двубоя със „Славия“ предстои мач с „Пирин“ (Гоце Делчев). Какво е физическото състояние на отбора?
– Както видяхте в мачовете, засега сме добре. Не се оплакваме. Няма допълнителни контузии след последната среща. Бих казал, че момчетата са в отлична форма. Нищо специално не сме подготвили за нашия противник. Както във всички мачове, се стараем да побеждаваме и най-важното – да играем добре, а после „каквото сабя покаже“.

– Какво е настроението сред футболистите?
– Това, което аз чувствам, дори и в момента, когато  футболистите идват за тренировката, е доброто настроение в тях. За никого не е тайна, а и сами видяхте, че след мача със „Славия“ сме с повишено самочувтвие. Добър резултат и три точки. Всичко това дава увереност както на футболистите, така и на нашата публика и ръководство.

– Мачът утре е реванш, а Берое води с 1:0 след първата среща. За победа ли излизаме отново или ще се търси класиране, при какъвто и да е резултат?
– Би било добре да победим, но няма да сме недоволни и ако просто преминем в следващия кръг. Затова тези турнирни мачове са малко по-различни от шампионатните.

– Има ли някакви притеснения в треньорския щаб преи двубоя?
– Единственото, което притеснява мен и моите колеги, е теренът, защото видяхте, че в досега изиграните мачове нашият отбор играе футбол.

– Очакванията ви за мача утре?
– Не смея да прогнозирам като резултат, но смятам, че ще минем в следващия кръг.