Минути след победата над „Пирин“ (Гоце Делчев) бранителят на старозагорци Веселин Пенев връчи на победителката в конкурса „Мис Берое фенка“ 2013 – Жаклин Танева оригинална фланелка на клуба с автографите на всички футболисти.

На награждаването присъства и 6-годишната дъщеря на сърцатия бранител Виктория, чиято кръстница е именно победителката в конкурса.

 

Освен тениската, Жаклин получи възможността да си избере редица фенартикули от фенмагазина на „Берое“. Победителката получи и подарък абонаментна карта за домакинствата на клуба на стадиона под Аязмото. Скоро Жаклин ще получи и професионална фотосесия от фотограф на beroe.bg. Междувременно Жаклин Танева подкрепи инициативата на НФК „Берое“ за набиране на средства, като дари част от награда си в специалната каса на фенклуба. Събраните средства от инициативата ще бъдат използвани за хореография по време на мачовете на любимия отбор. С действието си тя цели подпомагане развитието на фенклуба и смята че инвестицията й ще разкраси стадиона. Тя не е забравила, че е спечели първото място благодарение на феновете и техните гласове.

20130314_zhaklin_kasichka

На почивката на двубоя от четвъртфиналите за Купа България, Жаклин Танева бе специален гост в живото предаване на срещата по „Берое ТВ“.

– Жаклин, честита титла „Мис Берое фенка“! Как се чувстваш?
– Благодаря.  Много съм горда, че феновете избраха мен за „Мис Берое фенка“ за 2013 година.

– Как прие наградата, как реагираха твоите приятели и роднини?
– Всички много се зарадваха, както и самата аз, разбира се.

– Няколко думи за първото полувреме на днешната среща и очакванията ти от второто?
– Много се развълнувах, когато вкарахме гол. През второто полувреме очаквам още един, може и два, и най-вече да бием.

– Мнението ти за изминалите две срещи от първенството и най-вече тази между „Берое“ и „Лудогорец“?
– Футболистите на „Берое“ бяха много добре подготвени, играха много добре. Трябваше да победим шампиона на България, но за съжаление срещата завърши наравно. Занапред очаквам само победи.