Помощник-треньорът на „Берое“ Левон Апкарян говори пред клубната телевизия преди четвъртфинала за Купата на България срещу „Пирин“ (Гоце Делчев). Ето какво каза той:

 

– Г-н Апкарян, важен двубой предстои утре. Какво е настроението в отбора?
– Да, като цяло, много важен двубой за нас е утрешният мач с „Пирин“ (Гоце Делчев). Настроението, с оглед сгъстената програма и мачовете неделя-сряда-събота, е много добро. Най-важно е да пренесем това позитивно настроение и в утрешния мач. Много важен мач. Трябва да го изиграем със същата отговорност и професионализъм. Играем срещу един сериозен отбор в „А“ група, който затрудни много отбори.

– Това е турнирна битка. Чиста победа ли търси „Берое“ утре?
– „Берое“ търси най-вече да повтори тази игра, която виждаме в последните мачове и най-вече да реализираме попадения. Да, мачовете за Купата са малко по-различни от тези в първенството, но на всяка цена ние ще търсим победа, за да си изведем един хубав резултат в реванша.

– Сам казахте преди малко, че за 7 дни се струпват доста мачове на отбора. Готов ли е физически за това предизвикателство в първия сгъстен цикъл за полусезона?
– Както видяхте срещу един топ и много балансиран и добър отбор като „Лудогорец“, не само, че стояхме добре физически, а на моменти дори ги надигравахме. Старши-треньорът Петър Хубчев знае най-добре как да процедира и в този сгъстен цикъл ще процедира по най-добрия начин.

– Има ли контузени или момчета с травми и здравословни проблеми?
– Сега преди тренировката нашият лекар ще ни запознае дали има такива проблеми, но мисля, че всички освен Каядо и Дишлиев са на линия.

– И последно – очакванията ви от утрешния сблъсък?
– Очакванията са най-вече да повторим тази агресия и желание и на всяка цена победа, и да зарадваме тези хора, които помогнаха на нашите футболисти. Истински фенове има тук.