Мнението си за равенството с шампиона на България даде и кондиционният треньор на „Берое“ Пламен Липенски.  Вижте какво каза той пред камерата на клубната телевизия:

 

– Г-н Липенски, какъв е коментарът ви за мача? „Лудогорец“ нямаха положение…
– Абсолютно споделям вашето мнение. Както всички видяхте, ние имахме 2-3 чисти положения, а доколкото се сещам те нямаха такова. Само едно центриране от статично положение и едно разминаване. Но нека не коментирам състоянието на нашия противник. Ние си създадохме нашите положения и съжалявам, че не успяхме да ги реализираме.

– Физически отборът е коренно променен в сравнение с есенния полусезон. На какво се дължи това?
– Да, успяхме това да го пречупим в нашата подготовка през зимата и отборът е добре физически. Не искам да коментирам работата на колегите преди това. Мен ме интересува сегашното състояние на отбора. Благодарение на треньора Петър Хубчев и моите колеги успяхме да постигнем това, за което работим.

– Амир Саюд кога ще е готов за пълни 90 минути?
– Мисля, че другата седмица ще направим всичко възможно за това. Той тренира по една съкратена програма и ще бъде готов на 100%.

– Какво е положението с Каядо?
– Преди малко разговаряхме с него. Още 2 седмици ще държи лонгетата. Не е добро положението, но се надявам с неговата професионална помощ да го вкараме по-бързо отново в отбора

В интервюто са използвани и въпроси на други медии.