Стадион „Берое“ е част от спортен комплекс „Берое“.

ПФК „Берое“ полага постоянни усилия да обновява и поддържа своя дом, като подобрява поетапно инфраструктурата и съоръженията на стадиона. С всичко, което правим, ние искаме да превърнем Храма на зелените сърца в едно уникално и красиво място, повод за радост и гордост у старозагорци и привържениците на отбора.

Със следващите кадри ви предоставяме една ексклузивна възможност за кратка виртуална разходка из Храма на зелените сърца, да „надникнете“ през служебния вход и разгледате недостъпните за публика места /съблекални, тунела за излизане на терена, както и редица снимки свързани с историята на клуба/:

Основна част от комплекса е градският стадион „Берое“ заедно с прилежащите му 3 тренировъчни стадиона. Общинският тенис комплекс в частта му от спортен комплекс „Берое“ се намира северно от стадион “Берое”. Разполага с 10 тенис игрища, сауна и фитнес зала.

На градския стадион има лекоатлетическа писта, на която са се провеждали турнирите „Самарско знаме“. На едно от помощните футболни игрища също е изградена лекоатлетическа писта. Изградена е спортна зала със закрита лекоатлетическа писта и зала за хандбал. В спортния комплекс влизат още зала за бокс, киокушинкай, тенис на маса и акробатика. Към спортния комплекс има хотелски комплекс, който разполага и с плувен басейн.

Разполага с най-голямата козирка в страната, работещо осветление и табло и с най-бързата в България лекоатлетическа писта. Стадионът е публична общинска собственост и част от спортен комплекс „Берое“. Капацитетът на съоръжението след слагане на седалките е около от 12 135 места.

Берое се нуждае от теб!
Бъди един от нас!
Само Берое!
Дари тук