Билетите за домакинската среща от втори квалификационен кръг на Лига Европа между „Берое“ и ХИК (Хелзинки, Финландия) вече са в продажба в мрежата на Eventim. Двубоят е насрочен за четвъртък (14 юли) от 20:30 ч. на стадион „Берое“.

Цените на билетите са 10 лв. за всички привърженици. Билетите за VIP зоната са по 50 лв. Входът за деца до 7 г. е безплатен, но без осигурено място!

Местата, посочени на билетите ЩЕ се спазват!

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети! Съветваме ви да си избирате местата си ако купувате билет онлайн! Ако изрично не упоменете кое място искате системата ще ви избере сама!

– Местата в Box от 1 до 6 са запазени за привърженици на гостуващия отбор и НЯМА да бъдат пускани в продажба!
– Местата в Box 109 по традиция са запазени за организираните фенове на „Берое“ и също НЯМА да бъдат продавани в мрежата на Eventim.
– Местата в Box 24 могат да бъдат пуснати допълнително

Билети за двубоя могат да бъдат закупени чрез един от следните начини:

 Онлайн в системата на eventim Включена е опцията Print@Home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.

– На четирите каси на Eventim  в Стара Загора:
1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол)
2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“
3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“
4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81

– Можете да се сдобиете с ценните хартийки и във всички билетни каси в страната, работещи в системата на Eventim.

– Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (14 юли). Час и половина преди началото на мача НЯМА да могат да се избират места!

Всеки билет има отбелязан Box, ред и място, които ще се контролират на стадиона и ЩЕ СЕ СПАЗВАТ. Всеки може много лесно да избере точното място, което желае на схема на стадиона чрез всеки един от начините по-горе!

Предварително уведомяваме всички фенове, че клубът НЯМА да разполага с билети за двубоя и НЯМА да продава такива, нито във VIP ложите, нито за секторите на стадиона! С билет може да се сдобиете ЕДИНСТВЕНО чрез един от горните варианти!